Afterwork fest på våra elbåtar – Skapa minnen med Lets boat!

Ge ditt team en riktigt festlig eftermiddag med Lets boat! Våra elbåtar är inte bara tysta och miljövänliga, de är också perfekta för en sprudlande afterwork-fest på vattnet. Lämna arbetsstressen bakom er och låt festen börja! Njut av en avslappnad atmosfär med skratt och glada samtal medan ni glider fram längs Göteborgs vackra kanaler. Ta med er favoritdryck och snacks, sätt på er favoritmusik och skapa minnen tillsammans som kommer att vara samtalsämnen på jobbet länge!

Mat, Dryck och Partystämning

På vår elbåt är det tillåtet att ta med er mat, dryck och självklart även alkohol för en riktig fest på vattnet! Ta med tilltugg och låt drycken flöda medan ni färdas fram. Skratt och festlig stämning är garantin för en minnesvärd stund med ditt team. Ett tips är att fixa lite musik också – skapa er egen spellista för att sätta den perfekta stämningen! Boka er afterwork-fest hos oss på Lets boat idag och låt äventyret på böljande vatten börja! Vi har även möjlighet att hjälpa er med specialarrangemang som passar era önskemål och behov, så att ni kan fokusera på att ha en fantastisk tid tillsammans.

För den ultimata upplevelsen, överväg att inkludera några roliga aktiviteter som en tävling i båtracet eller en quiz om Göteborgs historia. Ta med er kameror för att fånga de glada ögonblicken och skapa minnen att dela på sociala medier. Vill ni göra festen ännu mer minnesvärd? Hyr in en professionell fotograf som fångar ögonblicken när ni njuter av solnedgången över stadens silhuett. Efter solnedgången, varför inte avsluta kvällen med en tur till någon av Göteborgs populära krogar längs vattnet? På Lets boat, ger vi er alla verktyg för att göra er afterwork till något att minnas!

En festlig afterwork på en av våra elbåtar!

Vill du veta mer?

Lets boats brygga vid Lejontrappan