Utflykt med kompisarna

Utflykt med kompisarna – Ge dem en minnesvärd dag med Lets Boat! Våra tysta och miljövänliga elbåtar är perfekta för en rolig och avslappnad tur på vattnet. Glid fram i lugn takt och njut av gemenskapen med era vänner. Inga förkunskaper behövs, så alla kan vara med och styra båten! Ta med er favoritmat och dryck för att göra dagen extra speciell. Med Lets Boat får ni en unik upplevelse och en dag full av skratt och äventyr på Göteborgs vackra vatten! Boka er utflykt hos oss på Lets Boat idag och skapa minnen tillsammans som kommer att vara samtalsämnen länge.

Mat, Dryck och Partystämning

På vår elbåt är det tillåtet att ta med er mat, dryck och självklart även alkohol för en riktig fest på vattnet! Förbered en härlig måltid och låt drycken flöda medan ni färdas fram. Skratt och glädje är garantin för en minnesvärd dag med kompisarna. Boka er utflykt hos oss på Lets Boat idag och skapa minnen tillsammans som kommer att vara samtalsämnen länge.

Njut av en avslappnad atmosfär med skratt och glada samtal medan ni utforskar Göteborgs vackra kanaler. Med Lets Boat får ni en unik upplevelse och en dag full av skratt och äventyr på Göteborgs vackra vatten!

Utflykt med kompisarna! Hyr en elbåt för upp till 12 personer hos Lets Boat. Boka idag för en rolig dag på vattnet!

Vill du veta mer?

Lets boats brygga vid Lejontrappan