Att göra i Göteborg

Planera din nästa utflykt eller aktivitet i Göteborg med Lets Boat! Staden bjuder på en mängd upplevelser och äventyr för alla åldrar och intressen, och en särskilt unik och spännande aktivitet är att hyra en elbåt hos oss. Med Lets Boat kan du enkelt styra din egen elbåt genom Göteborgs vackra vallgrav och uppleva stadens sevärdheter från ett helt nytt perspektiv.

Styr din egen elbåt genom Göteborgs vallgrav

Med Lets Boat kan du och din familj eller vänner hyra en miljövänlig elbåt och utforska Göteborg från vattnet. Våra båtar är enkla att hantera och kräver ingen tidigare erfarenhet, körkort eller licens. Detta gör dem perfekta för alla, oavsett tidigare båterfarenhet.

Den perfekta aktiviteten för varje tillfälle

Oavsett om det gäller en avkopplande afterwork, en aktiv dag med barnen, en oförglömlig svensexa eller möhippa, eller en teambuilding-dag, är Lets Boat ditt bästa val. Våra elbåtar erbjuder en rolig och minnesvärd upplevelse som främjar samarbete och gemenskap.

Idealiskt för familjer och vänner

Lets Boat gör det möjligt att utforska Göteborgs vatten och sevärdheter samtidigt som du njuter av en skön tur på vallgraven. Våra elbåtar har gott om plats och är perfekta för gruppaktiviteter eller en lugn dag på vattnet.

Letar du efter saker ”att göra i Göteborg”, ”att göra med barnfamilj”, ”svensexa”, ”möhippa”, ”afterwork”, och ”teambuilding”, är Lets Boat ett utmärkt val. Upptäck Göteborg med Lets Boat – ett miljövänligt, enkelt och roligt sätt att se staden på. Boka din elbåtstur idag och gör dig redo för ett äventyr som du sent kommer att glömma!

Boka din elbåtsupplevelse nu!

Hos Lets Boat är det enkelt att boka en elbåt online. Säkra din plats idag för att undvika fullbokade datum och upptäck Göteborgs charm från ett unikt perspektiv.

En festlig afterwork på en av våra elbåtar!

Några saker att göra med Let´s Boat Göteborg

Utflykt med familjen

Upptäck Göteborg med familjen från vattnet! Hos Lets Boat kan ni njuta av en minnesvärd familjetur i en tystgående elbåt. Ta med er favoritpicknick och låt barnen hjälpa till att förbereda, för en dag fylld av gemenskap och äventyr. Barnen kommer älska att styra båten och se staden från ett nytt perspektiv. Boka er upplevelse hos Lets Boat idag och skapa oförglömliga minnen för hela familjen på Göteborgs vatten!

Möhippa i Göteborg

Fira en oförglömlig möhippa i Göteborg med Lets Boat! Hyr en tystgående elbåt och ge bruden ett minne för livet. På våra elbåtar kan ni ta med egen mat och dryck, skapa roliga minnen och fira med stil på vattnet. Boka er möhippa hos Lets Boat och starta festen på Göteborgs vackra vatten – en unik upplevelse som kombinerar äventyr och lyx!

Teambuilding i Göteborg

Stärk teamkänslan med en teambuilding-dag i Göteborg med Lets Boat! Hyr en av våra elbåtar, njut av stadens vackra vatten och skapa minnen som varar. Ni kan ta med egen mat och dryck, inklusive alkohol, för att göra dagen ännu mer speciell. Boka er teambuilding hos Lets Boat och upplev en dag fylld med samarbete och glädje på Göteborgs vatten!

Aferwork i Göteborg

Kickstarta helgen med en sprudlande afterwork på Lets Boat! Våra tysta och miljövänliga elbåtar erbjuder den perfekta miljön för en festlig eftermiddag på Göteborgs kanaler. Släpp arbetsveckans stress och njut av goda drycker och snacks medan ni lyssnar på er favoritmusik. Skapa oförglömliga minnen med ditt team och boka er afterwork-fest hos oss på Lets Boat idag för en unik upplevelse på vattnet!

Samla kompisgänget i Göteborg

Ge dagen en extra twist med en utflykt med kompisarna hos Lets Boat! Våra tysta och miljövänliga elbåtar är det idealiska valet för en avkopplande och underhållande dag på Göteborgs vatten. Ingen erfarenhet krävs, så alla kan ta en tur bakom ratten. Ta med er favoritmat och dryck och njut av härlig gemenskap och skratt. Boka er utflykt hos Lets Boat idag och skapa oförglömliga minnen med era vänner!

Dejt i Göteborg med Lets´Boat

Upptäck den perfekta dejten i Göteborg med Lets Boat! Våra miljövänliga elbåtar erbjuder en unik och romantisk upplevelse. Glid tyst längs Göteborgs kanaler, njut av en picknick ombord och skåla i champagne vid solnedgången. Boka en oförglömlig dejt på vattnet med Lets Boat och skapa magiska minnen tillsammans!

Vill du veta mer?

Lets boats brygga vid Lejontrappan